GDi GISDATA GRUPA izlagala GDi ENSEMBLE na Solution Expo Partner Conference 2012

GDi ENSEMBLE cloud/VAS/m2m/LBS sustav izložen za više od 700 Esri partnera na Solution Expo na Esri Partner Conference 2012 u Palm Springsu u Kaliforniji.

GDi GISDATA, 29. ožujka 2012.

GDi GISDATA GRUPA predstavila je vlastiti cloud bazirani proizvod GDi ENSEMBLE koji telekom operaterima omogućava dodatne prihode kroz lokacijski bazirane usluge na Solution Expo na Esri Partner Conference 2012 od 24. do 27. ožujka u Palm Springsu u Kaliforniji.

GDi GISDATA GRUPA predstavila je vlastiti cloud bazirani proizvod GDi ENSEMBLE koji telekom operaterima omogućava dodatne prihode kroz lokacijski bazirane usluge na Solution Expo na Esri Partner Conference 2012 od 24. do 27. ožujka u Palm Springsu u Kaliforniji.;

GDi proizvod GDi ENSEMBLE nudi različite lokacijski bazirane usluge poput upravljanja flotama, informacijske servise, mobilno glasanje, igre bazirane na udaljenosti i 3PP aplikacije. GDi proizvod GDi ENSEMBLE je kroz vlastiti centar za davanje usluga u oblaku GDi CONVIVO isporučen za telekom operatere: Vipnet (Hrvatska), MTS (Ukrajina), Vodafone (Mađarska), BH Telecom (Bosna i Hercegovina) i BTL (Belize).

Na Solution Expo na Esri Partner Conference 2012 interes za GDi ENSEMBLE i njegove primjene došao je iz Dubaija i Abu Dhabija (UAE), Saudiske Arabije, Novog Zelanda, Poljske te cijelog područja Afrike i bliskog istoka.

Ovo izlaganje je nastavak uspješne promocije GDi ENSEMBLE proizvoda na svjetskoj razini. GDi GISDATA je u veljači 2012. prisustvovala na sajmu Mobile World Congress u Barceloni.

redsjednik uprave GDi GISDATA GRUPE, Boran Lončarić, istaknuo je:
“GDi ENSEMBLE je po treći put predstavljen na Solution Expo događaju u sklopu Esri Partner Conference. Predstavljanje GDi ENSEMBLE linije proizvoda u 2010., 2011. te sada u 2012. utvrđuje brand među svjetskom zajednicom Esri partnera i preko 100 Esri internacionalnih distributera.

Esri partneri su zainteresirani za GDi ENSEMBLE najviše zbog lokacijski baziranih servisa, m2m praćenja te ostalih usluga baziranih na lokaciji. Vodili smo razgovore s više zainteresiranih korisnika iz Europe, Amerika te Azije i Pacifika kako bi GDi i Esri partneri zajedno isporučili sve koristi pružateljima komunikacijskih usluga u svojim državama.“.

Više o Esri Partner Conference 2012 dostupno je na stranici
http://www.esri.com/events/partner-conference/index.html.

Više informacija o GDi GISDATA GRUPI dostupno je na korporacijskim internetskim stranicama na adresi www.gdi.net.

###

GDi GISDATA GRUPA (www.gdi.net) je međunarodna privatna tvrtka specijalizirana za primjenu geoinformacijskih sustava u privatnom i javnom sektoru te aplikacija i rješenja u telekomunikacijskoj industriji, javnoj upravi, upravljanju prirodnim resursima i zaštiti okoliša, transportu, energetici i komunalijama. GDi GISDATA GRUPA ima urede u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i Rumunjskoj. GDi GISDATA GRUPA također ima i predstavništva u Austriji, Njemačkoj, Italiji i Ukrajini. Tvrtka je osnovana 1989. godine i trenutačno ima 150 zaposlenika.

KONTAKT ZA MEDIJE
press.croatia@gdi.net
GDi GISDATA GRUPA
Products And Solutions To Harmonize Growth And Efficiency
Baštijanova 52 a/IV
10000 Zagreb
Hrvatska
Tel.: +385 1 3667 666
Fax: +385 1 3667 915;

Comments are closed.