GDi na konferenciji Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU

GDi GISDATA brončani sponzor prve godišnje razvojno-financijske konferencije Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU

GDi Zagreb uključila se kao brončani sponzor u prvu godišnju razvojno-financijsku konferenciju „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU“ koja je održana 4. i 5. veljače u Esplanade Hotelu Zagreb. Na konferenciji s 412 registriranih sudionika učestalo je bio posjećen GDi štand na kojem su prezentirani GDi LOCALIS, GDi ENSEMBLE i druga izvorna GDi rješenja, kao i projekti u lokalnoj samoupravi, zaštiti okoliša i prirode, logističkoj potpori dostave poštanskih pošiljaka, inventarizaciji u telekomunikacijama i komunalnim mrežama, itd. GDi proizvodi i rješenja primjereni su za potporu projekata razvitka na državnoj, područnoj i lokalnoj razini, a prilika da se dobije financiranje za nabavu takvih rješenja zvuči privlačno. Ono što je posjetiteljima posebno zanimljivo u GDi rješenjima je integracija lokacijske analitike s ostatkom poslovnih procesa i informacijskim ekosustavom organizacije. Mnogi sudionici konferencije već su članovi zajednice korisnika GDi. Direktor Andrej Lončarić nastupio je kao sudionik u panelu pod nazivom „Zaštita okoliša i promicanje učinkovitosti resursa – prirodna i kulturna baština“, predstavljajući tvrtku GDi Zagreb koja je prepoznata po svojim rješenjima u području zaštite okoliša i prirode. Još četvero sudionika iz GDi uključilo se u konferencijske prezentacije i panele.

Konferencija koju je organizirala tvrtka Filipović poslovno savjetovanje d.o.o. ugostila je 18 panela sa 103 prezentatora i moderatora. To su, između ostalih, Branko Baričević, Voditelj predstavništva Europske komisije, Sandra Švaljek, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba, predsjednici udruga koje okupljaju gradove, općine i županije u Hrvatskoj, brojni gradonačelnici, načelnici općina i župani, pomoćnici ministara graditeljstva i prostornog uređenja te financija, predstavnici banaka, konzultantskih tvrtki, vladinih agencija, nevladinih organizacija, itd. Teme o kojima se raspravljalo uključuju raspoložive EU strukturne fondove za period 2015.-2020., natječaje, projekte, pred-financiranje, partnerstva, potpore malim i srednjim poduzećima, itd.

Comments are closed.