GDi Team sudjelovao na ANGA COM konferenciji

ANGA COM, vodeća europska konferencija u području kabelske TV te broadband i medijskih usluga, je održana od 09.-11.06.2015. u Koelnu

ANGA COM je konferencija za medijsku i broadband industriju, posebno namijenjena mrežnim operaterima, davateljima podataka i usluga, proizvođačima, konzultantima, regulatorima i ostalim organizacijama, a posjetilo ju je 17000 ljudi.

Među 450 izlagača istaknula se tvrtka GDi koja je dodatno učvrstila svoju poziciju na tržištu pokazavši cjelovita i kvalitetna rješenja koja u potpunosti prate trendove i promjene u komunikacijskim mrežama, a istaknuta su rješenja GDi VIZION te GDi ENSEMBLE, uz davanje GDi Cloud usluga. GDi je potvrdio svoju poziciju dobavljača koji je dovoljno velik da bude pouzdan, a dovoljno malen da bude fleksibilan.

Kroz brojne prezentacije rješenja, postojećim klijentima je pružen je uvid u novu verziju softvera te su prodiskutirane smjernice razvoja i mogućnosti nadogradnje ovisno o potrebama telekom operatera. GDi VIZION je prezentiran kao softverska podrška proizvođačima kabela te izvođačima infrastrukture gdje je pokazivano cjelokupno rješenje za automatizirano upravljanje životnim vijekom komunikacijske mreže.

GDi rješenja su ostavila odličan dojam te su prepoznata kao vrlo kvalitetno rješenje koje bi uvelike pomoglo u svakodnevnim operacijama vezanim za dizajn, planiranje i održavanje mreža.


Comments are closed.