GDi GISDATA

GDi GISDATA (dalje „GDi“) je tvrtka za programska rješenja, informacijske sadržaje, računalstvo „u oblaku“ te tehničko-poslovne inženjerske, projektantske, tehnološke i razvojne stručne usluge. S tradicijom poslovanja od preko 20 godina i preko tisuću organizacija korisnika, GDi je danas apsolutni srednje-europski lider u svojoj branši, sa širenjem na EMEA (Europe, Middle East and Africa) tržišta. U Hrvatskoj, GDi je jedinstveni globalni izvoznik softvera i računalnih usluga „u oblaku“ za tehničke aplikacije i upravljanje poslovnim procesima u javnoj upravi, industriji, komercijalnim tvrtkama i telekomunikacijama. GDi ima tri osnovne linije poslovanja: GIS platforme i GIS rješenja; cloud/VAS/m2m rješenja te telekom OSS rješenja.

Pored matične tvrtke u Hrvatskoj, GDi ima mrežu od 10 tvrtki-kćeri sa oko 50% kadrova u inozemstvu te preko 70% prihoda ostvarenih od kupaca na inozemnim tržištima.

GDi Proizvodi

GDi proizvodi uključuju e-government portfolio rješenja GDi LOCALIS koji podržavaju učinkovitost i transparentnost poslovnih procesa lokalne, regionalne i nacionalne javne uprave, kao i GDi ATLAS proizvode digitalnih prostornih podataka. GDi ENSEMBLE je poznato cloud bazirano rješenje za davanje usluga sa dodanom vrijednosti „u oblaku“ koje telekom operaterima omogućava dodatne prihode. GDi VIZION rješenje omogućava inventarizaciju telekomunikacijskih mreža. GDi CONVIVO je vlastiti centar i robna marka za davanje gotovih aplikacijskih rješenja „u oblaku“.

GDi Profesionalne usluge, podrška i održavanje sustava

GDi za svoje korisnike radi profesionalne usluge konzaltinga, projektiranja, razvoja, implementacije i održavanja informacijskih sustava. Sinergija visoko razvijenog informatičkog znanja sa stručnom ekspertizom na području niza tehničkih i prirodnih znanosti te iskusnim vodstvom, čine GDi tim pouzdanim partnerom već više od 20 godina.

GDi Partnerstva

Uz portfolio vlastitih proizvoda, GDi je dugogodišnji regionalni partner i distributer za proizvode svjetskih tehnoloških lidera poput Esri, AED SICAD, ENVI, Trimble, European Space Imaging i dr.

GDi Korisnici

GDi korisnici su najvećim dijelom u RH i regiji susjednih 10 zemalja, no sve su brojniji klijenti u Zapadnoj Europi, SAD, Latinskoj Americi i Istočnoj Europi. U posljednje vrijeme GDi radi i na tržištima telekom operatera Bliskog istoka, Afrike i središnje Azije pa tako u ovom trenutku, GDi proizvodi i rješenja pomažu klijentima u 11 vremenskih zona.

Dugogodišnji uspjeh i vodeću poziciju na tržištu, GDi duguje i svojim korisnicima s kojima gradi partnerski odnos. GDi nastoji kontinuirano informirati, educirati i međusobno povezivati svoje korisnike, putem regionalne konferencije GDi Forum, stručne publikacije GDi Review te brojnim formalnim i neformalnim događanjima putem kojih stručnjaci GDi svoja znanja i iskustva čine pristupačnima široj korisničkoj i profesionalnoj zajednici.

Politika kvalitete i informacijske sigurnosti