GDi VIZION

Preuzeti brošuru (na engleskom jeziku)

Mreže postaju iznimno složene. Operateri moraju koristiti i upravljati sa sve više i više tehnologija, uključujući Fiber To The X (FTTx), IP i pasivne optičke mreže, kako bi mogle pružati veliki broj novih servisa, poput Triple Play, Voice over IP (VoIP), IP-TV i Metro Ethernet. Kao rezultat toga, javlja se potreba za inženjerskim planiranjem sustava koji će moći podržati bilo koju mrežu, tehnologiju ili bilo koju vrstu opreme. Ključno je znati gdje se kupci nalaze, povezujući ih na mrežu i učinkovito upravljajući kvalitetom konvergiranih usluga.

Kao centralni repozitorij podataka s mogućnošću praćenja trenutnog, prošlog i planiranog inventara i izgleda, GDi OSS rješenja olakšavaju protok podataka između operativnog sustava podrške (OSS-a) i funkcionalnih područja. Rezultat je ažuran pregled podataka dostupan ne samo inženjerima , nego i potrebama strategijskog planiranja, prodaje i marketinške organizacije, organizacije na terenu i pozivnih centara, web korisnika i upravljanja. Bolja suradnja i dijeljenje podataka u stvarnom vremenu dovode do poboljšanja u protoku kroz dodjelu usluga, osiguranje kvalitete i nabave, te upravljanje radnom snagom.

GDi nova generacija operativnih sustava podrške uključuje poslovne procese, razvoj mreže, te proizvode i rješenja za ostvarenje i osiguranje mrežnog životnog ciklusa upravljanja i QoS-a.

S obzirom na ograničenja mrežnog transporta i potrebnog povećanja kapaciteta, više trajnih rješenja osigurava transport u tekematics domeni, poznatoj kao Intelligent Transportation Systems (ITS). ITS utječe na sve načine prijenosa koristeći tradicionalne prijenosne tehnologije u kombinaciji sa brzo razvijajućim informacijskim tehnologijama. U arhitekturi ITS-a geografski informacijski sustavi su prepoznati prije mnogo godina i sada se koriste kao neizostavan alat u upravljanju, planiranju, procjeni i održavanju transportnih sustava.

Saznajte više na: vizion.gdi.net