GDi GISDATA ima preko 15 godina iskustva u razvoju produkata, počevši s podatkovnim proizvodima koji su licencirani širom svijeta, VAS i OSS produkata koji su licencirani velikim telekom operaterima, telekom grupama i alijansama u središnjoj i istočnoj Europi. GDi CONVIVO cloud servisi poslužuju tisuće korisnika u Ukrajini (MTS Ukrajina) i Hrvatskoj (Telecom Austria grupa).

 

GDi GISDATA svojim korisnicima nudi rješenja bazirana na VAS, OSS i GIS softverima koji mogu biti centralizirani na aplikacijskim serverima i web serverima kako bi pružili mogućnosti velikom broju korisnika putem servisno orijentirane arhitekture. Usmjereni setovi poslovnih servisa mogu biti implementirani kroz GDi COTS aplikacije i platforme.

GDi korisnici su otkrili koristi kraćeg vremena implementacije, ali i da GDi aplikacije pružaju druge poslovne prednosti. Jedna od izvanrednih prednosti je mogućnost učinkovite implementacije aplikacija i platformi u postojeću informacijsku i komunikacijsku tehnološku infrastrukturu. Takva je funkcionalnost omogućena efektivnom i promišljenom modularizacijom GDi proizvoda.

Grupe GDi produkata:

  • GDi ATLAS – obitelj podatkovnih proizvoda i karata
  • GDi LOCALIS – platforma za lokalnu upravu i komunalna poduzeća koja pruža podršku za niz G2C (government to citizens) procesa kao što su upravljanje dozvolama, upravljanje prostornom regulativom, zelenilom, javnom rasvjetom, komunalnim prihodima itd.
  • GDi ENSEMBLE – produkt za usluge s dodanom vrijednošću za implementaciju aplikacija i stvaranje prihoda
  • GDi VIZION – obitelj proizvoda za podizanje učinkovitosti internih procesa telekom operatera
  • GDi CONVIVO – metoda pružanja GDi produkata kao cloud servisa (ASP, SaaS)