RICOH G700SE


RICOH G700SE

G700SE je treća generacija GPS kamere koje je proizveo RICOH. I to je daleko najbolji model do sada. Postavljena je nova prekretnica u upravljanju podacima u obliku digitalnih fotografija. Značajke kao su robusnost i širok opseg uporabe omogućuju uporabu proizvoda po različitim industrijama.

G700SE je vodootporan, otporan na prašinu i otporan na udarce. To su sposobnosti koje biste očekivali od kamere namijenjenoj za uporabu u teškim uvjetima. Sada dolazi standardno opremljen s Bluetooth® i bežičnom LAN tehnologijom.
Dodatna podrška za dodatni GPS prijemnik ili dodatni bar kod čitač čini G700SE jedinim izborom za pravu terensku digitalnu kameru.

ExifExtractor

Uz ExifExtractor dobili ste mogućnost pristupa svim Exif informacija vaših digitalnih fotografija i tako ih implementirati u GIS. Dodatno, imate mogućnost za implementaciju izvađenih podataka u različitim geoinformacijskim sustavima.

PhotoMapper Desktop

Uz PhotoMapper Desktop 10. možete pretraživati i uvoziti dostupne baze fotografija među GIS slojeve pomoću samo nekoliko klikova mišem. Već stvorene foto baze podataka mogu se automatski pretraživati i integrirati se u vaše osobne geoinformacijske sustave.

PhotoMapper Server

PhotoMapper Server je korporacijsko rješenje za upravljanje velikim količinama digitalnih fotografija. Dok su fotografije pohranjene na disku na centralnom serveru, možete ih učinkovito pretraživati na svim radnim stanicama.