ArcGIS for Mobile

U radu izvan ureda, zaposlenicima je potreban pristup prostornim podacima na različite načine i s različitim ograničenjima.

ArcGIS nudi nekoliko mogućnosti za različite vrste potreba.

ArcGIS for Smartphone and Tablets

ArcGIS for Mobile za pametne telefone i tablete povećava doseg vašeg GIS-a iz ureda na teren. Na Google Android, Windows Phone i iOS pametnim telefonima možete besplatno preuzeti ArcGIS aplikaciju za osnovnu obradu prostornih podataka na vašem ArcGIS for Serveru ili ArcGIS Online-u. Aplikacija zahtjeva stalan pristup internetu (više…).

ArcGIS for Windows Mobile

ArcGIS nudi aplikaciju za terenski rad na Windows OS mobilnim uređajima. Jedna licenca uključena je u ArcGIS for Desktop, a neograničen broj licenci uključen je u ArcGIS for Server Advanced. Rad s aplikacijom je jednostavan, ne zahtjeva stalan pristup internetu, sinkornizacija se obavlja periodično, na zahtjev korisnika (više…).

ArcPad

ArcPad je mobilna aplikacija oblikovana za GIS profesionalce i uključuje nekoliko naprednih GIS i GPS funkcionalnosti (npr.korekcija signala). Pomoću ArcPada moguće je uređivanje podataka na terenu bez stalne internetske veze. Omogućuje stvaranje optimalnog puta između točaka na temelju uključenih cestovnih podataka (više…). ArcPad se jednostavno konfigurira, kompatibilan je sa ArcGIS for Desktop, ArcGIS for Server i ArcGIS Online (više…).

Mogućnosti i razlike između proizvoda također su opisane ovdje.