Zašto se pridružiti GDi GISDATI?

U GDi GISDATI osobe s iskustvom i mladi pametni profesionalci mogu biti ono što jesu, doseći svoj maksimalan intenzitet i zadovoljstvo na radnom mjestu sa vodećim svjetskim tehnologijama u uspješnoj i brzo rastućoj tvrtki.
Istovremeno GDi GISDATA podržava zaposlenike koji žele raditi ne samo poslovni dio, već koji žele timskim radom doprinjeti razvoju socijalne odgovornosti, našem okruženju, okolišu i postići svoje osobno ispunjenje.

GDi GISDATA primarno ima potrebu za najkvalitetnijim dinamičnim profesionalacima s dvije ili više godina iskustva i izvrsnim znanjem na svom području industrije, poslovnih procesa i tehnologija. Očekujemo sistematski pristup s fokusom na korisnike, puno energije, volju za učenjem te želju za postignućima u dinamičnom timu i pozitivnom okruženju. Postoji mogućnost razmatranja prijava nedavno diplomiranih ili osoba koje će diplomirati uskoro, ali s preduvjetom postignuća i sposobnosti brzog apsorbiranja znanja.

U našim uredima u centralnoj i jugoistočnoj Europi, također zaprimamo prijave za slično kvalificirane stručnjake iz Europe koji žele raditi i sudjelovati u dinamičnoj i rastućoj ekonomiji centralne i jugoistočne Europe ili zainteresirani asisitirati nam u izradi naših telekomunikacijskih rješenja i internacionalnih poslovnih podatkovnih sadržaja.

Bez obzira na lokaciju zaposlenici GDi GISDATE uz svoj lokalni koriste engleski jezik. Stoga očekujemo od zaposlenika da bude u potpunosti sposoban koristiti se engleskim jezikom.

GDi GISDATA kontakt za karijere:

Smatrate li se adekvatnim i sposobnim, zainteresirani za ovakvo vrlo izazovno okruženje i rad. Molimo Vas pošaljite nam svoj životopis na careers@gdi.net s napomenom vrste posla i lokacije za koju se prijavljujete.