Radna mjesta

Konzultant / Koordinator projekta

Savjetuje korisnike o primjeni tehnologije, planira projekte i upravlja njima kao predstavnik tvrtke pred korisnikom. Radi isključivo na gospodarskim granama u svojoj užoj specijalnosti. Poznaje poslovne procese u gospodarstvu te razumije tržišne izazove kao i tehnologije i elemente usluga, statuse i trendove u tehnologiji gospodarskih grana. Planira, savjetuje te prezentira pred korisnicima u predugovornoj fazi te upravlja implementacijom tehnologije, integracijom podataka i svim profesionanim uslugama te izvršenjem ugovora u postugovornoj fazi.

Naši specijalizirani konzultanti rade formirani u četiri velike skupine unutar GDi GISDATE:

  • EGOV: Integralna poslovna informacijska rješenja
  • EBIS: Informacijska rješenja za e-upravu
  • NRES: Prirodni resursi i zaštita okoliša
  • UTES: Rješenja za industriju, energetiku i komunalnu infrastrukturu

Tehnički konzultant/tehnički specialist – softver i ICT sistemi

Ima kvalitetan spektar znanja i iskustva u područjima analiziranja, dizajniranja sustava, dizajna podataka, arhitekture softvera, inžinjeringu softvera, razvoju softvera, osiguranju kvalitete softvera i njegove dokumentacije, integriranju aplikacije, implementaciji softvera i školovanju, i/ili korisničkoj tehničkoj podršci.
Postoji mogućnost rada u timu ili kao viši tehnički konzultant i/ili voditelj tima određenog projekta ili proizvoda. Očekivana znanja uključuju C#, MS .NET, Java, ORACLE ili SQL Server, UML znanja podatkovne strukture, algoritama, iskustvo ili interes u geoinformacijskim sistem aplikacijama i strukturama geopodataka. Može uključivati rad na razvoju novih sadržaja ili verzija sadržanih u GDi GISDATA aplikacijama, na softverskim proizvodima za telekomunikaciju i logistiku.

Tehnički konzultant/tehnički specialist – geografski podaci, fotometrija, GPS

Analizira klijentove postojeće geografske podatake i potrebe, razvija tehnička rješenja za integraciju, procesuirnje i ažuriranje ili stvaranje novih geografskih baza podataka za specifične potrebe korisnika. Radi na projektima kreiranja baza podataka i isporuci u definiranom roku i proračunu. Koristi raznolike tehnologije, iz postojećih podatkovnih analiza, za skupljanje podataka i ažuriranje u naprednije geoprocese s vodećim GIS alatima za računala.
Također rad na konstantnom obnavljanju postojećih i razvoju novih GDi GISDATA geo podataka, sadržajem spremnim proizvodima za jugoistočnu Europu.

Marketing, poslovni razvoj

Promovira sposobnosti GDi GISDATE , proizvode i usluge, kao i viziju tvrtke, njenu socijalnu odgovornost. Asistira konzultantima na povećanju prisutnosti GDi GISDATE na tržištu i pred klijentima te količini i kvaliteti ugovora s korisnicima kao i količini i kvaliteti projekata.
Odgovara za vođenje, planiranje, tržišnu implementaciju određene proizvodne domene, geografskog ili industrijskog područja. Često je uključen u razvoj novih vrsta vrijednosti za klijente ili pokretanja nove tržišne vertikale uključujući pripremu ili podršku u pripremi složenih ponuda za službene javne natječaje ili konkurentne natječaje u komercijalnim gospodarskim granama. Također planira publikacije namijenjene korisnicima, brošure, komunikaciju s korisnicima te događanja namijenjena korisnicima, seminare, konferencije i javne prezentacije.

Proizvodni menadžment i marketing:

Specifično za našu vlastitu telekom industriju aplikacije i softverska rješenja za podatkovne proizvode.

Tehnička služba / podrška – za ESRI GIS i/ili srodne aplikacije, GDi GISDATA softver

Tehnička podrška, implementacija i korisnička edukacija za ESRI GIS softver i GDi GISDATA aplikacije. Zahtjeva minimalno dvije godine korisničkog ili servisnog iskustva ESRI GIS softvera, ili sličnog Oracle ili SQL Server RDBMS ili nekog drugog GIS SW.

Smatrate li se adekvatnim i sposobnim, zainteresirani za ovakvo vrlo izazovno okruženje i rad. Molimo Vas pošaljite nam svoj životopis na careers@gdi.net s napomenom vrste posla i lokacije za koju se prijavljujete.