Karte i podaci

Geoinformacijski sadržaj baze

Svjesni da su geografski podaci ključni za uspješnu implementaciju mnogih usluga s dodanom vrijednosti, projekta i rješenja, GDi je oformio specijalizirani tim za izradu geografskih podataka i baza podataka za primjenu u kartografiji. Mnogo godina predanog rada rezultiralo je velikim portfeljem gotovih podatkovnih proizvoda za područje centralne i jugoistočne Europe koji nalaze svoju primjenu u kartiranju urbanih i ruralnih područja, društveno-ekonomskim i demografskim analizama, točkama interesa, podlogama za različite prostorne upite, geokodiranje po adresama, naseljima, poštanskim brojevima, 3D prikazima terena i zgrada za vizualizacije i planiranja, podacima o korištenju/pokrovu zemljišta i drugo.

GDi daje najtočnije geografske podatke koje stvaraju iskusni stručnjaci kako bi dizajnom i sadržajem u potpunosti odgovarali željama naših korisnika. GDi gotovi podatkovni proizvodi uobličeni su u različite baze podataka i formate zapisa te uključuju mnoge vrste prostornih i atributnih podataka za različite prostorne entitete u različitim mjerilima. Najvažnija prednost naših podatkovnih proizvoda je da su proizvedeni od strane GDi lokalnih operativnih tvrtki koje iz prve ruke poznaju lokalnu geografiju što osigurava vrlo visoku kvalitetu i točnost sadržaja.

Svijet se mijenja pa tako i naši podatkovni proizvodi. Svjesni toga, radimo redovita ažuriranja i nadogradnje naših gotovih podatkovnih proizvoda. Naravno, dinamika ovisi o vrsti podataka i zahtjevima tržišta te drugim pokazateljima, ali redovito održavanje je dostupno za gotovo sve naše proizvode.

Iako GDi ima širok spektar gotovih podatkovnih proizvoda koji obuhvaćaju područje cijele regije jugoistočne Europe, mogućnosti za proizvodnju novih prostornih podataka nisu ograničene na bilo koji način niti na određenu regiju. Našim interno propisanim postupcima sposobni smo proizvoditi baze geografskih podatke i sadržaje za bilo koji dio svijeta.

Za dodatne informacije o digitalnim podacima i kartografiji molimo da nas kontaktirate .