Cestovni atlasi

Digitalni cestovni atlasi su vektorske karte pogodne za lokacijske servise, geomarketing, transport, distribuciju, upravljanje flotama vozila, brzo adresno geokodiranje, rutiranje i navigaciju, te za sve ostale primjene kada je potrebno osigurati jednostavnu i informativnu geografsku referencu drugim geoinformacijskim sadržajima. Cestovni atlasi iznimno su traženi proizvodi na tržištu, a dostupni su u tri razine: Osnovna, Standardna i Premimum.

Osnovni cestovni atlas – sadrži cestovnu mrežu na razini prometnica s klasifikacijom na auto-ceste, državne, županijske, lokalne i neklasificirane ceste, administrativna područja, naseljena područja i vodene površine.

Standardni cestovni atlas – sadrži detaljnu cestovnu mrežu na razini ulice u svim većim gradovima, administrativna područja, naseljena područja i vodene površine.

Premium cestovni atlas – poboljšan skup podataka koji sadrži detaljnu cestovnu mrežu na razini ulice sa podacima za geokodiranje, rutiranje i cestovnu navigaciju, administrativna područja, naseljena područja i vodene površine.

Pružajući vrlo točne i ažurne informacije o prometnoj infrastrukturi, različitim točkama interesa, prometnim režimima i drugim sličnim značajkama, GDi GISDATA je postavila temelje za različite projekte vezane uz prometno planiranje i optimizaciju u cijeloj regiji. Cestovni atlasi su dizajnirani za sigurnije i brže putovanje, isporuku i sigurnost.

Cestovni atlas Republike Hrvatske je posebno pomno obrađena baza podataka sa detaljnom cestovnom mrežom koja uključuje podatke za 80 gradova do razine ulice. Nedavno je baza nadograđena sa podatcima za 46 novih gradova čime je obuhvaćeno gotovo cjelokupno urbano stanovništvo i urbana područja Hrvatske.

Za dodatne informacije o digitalnim cestovnim atlasima i ostalim podacima molimo da nas kontaktirate.