Partneri:

Kad je Esri osnovan 1969., shvatili smo da geografski informacijski sustavi (GIS) mogu napraviti promjene u društvu. Radeći s drugim istomišljenicima, postali smo svjesni ogromnih mogućnosti koje GIS pruža. Danas se povjerenje u GIS gradi na uvjerenju da geografija povezuje različite kulture i društva i utječe na naš način života. Jack Dangermond utemeljio je Environmental Systems Research Institute (Esri) 1969. godine s vizijom da digitalna kartografija i analize mogu pridonijeti planiranju bolje budućnosti. Pod Dangermondovim vodstvom, Esri je nastavio razvijati GIS i GeoDesign tehnologije koje se koriste u različitim industrijama. Dangermond je potaknuo razvoj i rast, te Esri doveo od male istraživačke grupe do velike organizacije, svjetskog lidera u razvoju GIS softvera. Esri zapošljava 2700 ljudi u SAD-u, a mnogi od njih su u tvrtci od prvih dana i svojom strašću prema GIS-u pomažu našim korisnicima da budu sve uspješniji.

 

Telcordia je globalni lider u razvoju mobilnih, širokopojasnih i poslovnih softvera i usluga. Naša neusporediva dubina znanja i iskustva omogućuje nam da u potpunosti razumijemo potrebe naših korisnika i, bez obzira kako zahtjevni bili, isporučimo ih na vrijeme. Jednostavno rečeno, omogućujemo pružateljima komunikacijskih usluga da rade učinkovitije, te implementacijom novih različitih usluga povećaju svoje prihode.
Sa više od 800 korisnika u 55 zemalja, oko 1800 izdanih patenata i brojnih nagrada, naša svjetski priznata stručnost u mobilnim, širokopojasnim i poslovnim softverima i uslugama proizlazi iz dvadeset petogodišnjeg vodstva u komunikacijskim tehnologijama. Jedna od osnovnih Telcordijinih prednosti je široka ponuda koja se sastoji od različitih segmenata mrežnih i poslovnih usluga:

  • Next Generation OSS – s naglaskom na planiranje i inženjering, kao i usluge osiguranja, njihova rješenja pomažu pružateljima usluga da ostvare svoje potencijale u telekomu.
  • Service Delivery & Charging – alati koje pružatelji usluga trebaju da bi razlikovali svoje usluge s inovativnim poslovnim modelima.
  • Interconnection – registri i tehnologije koje pomažu pružateljima usluga da interaktivno pronalaze, rutiraju i povezuju visokokvalitetne govorne i podatkovne usluge.
  • Research – stavili su svoje inovacije u praktičnu primjenu u različitim industrijama, od automobilske industrije, zdravstvenih i financijskih usluga, upravnih i vojnih primjena.
  • Savjetovanje – sa iskustvom koje se temelji na cjelokupnom životom ciklusu projekta i svim provedbenim domenama, pomažu Vam da budućnost vidite jasnije i smanjite rizik povezan s ključnim odlukama.