Praćenje objekata

Praćenje Vaše imovine nikada nije bilo jednostavnije, pouzdanije i rentabilnije.

Kombiniranjem GPS tehnologije ili alternativnih tehnologija pozicioniranja, mobilnih komunikacija, softverskih sustava poput GISDATA LBS Engine – FleetManager i Interneta možete točno utvrditi točnu lokaciju Vaše imovine u stvarnom vremenu.

Praćenje kretanja Vašeg voznog parka pomoći će Vam smanjiti troškove i učiniti Vas produktivnijima. Sustav upravljanja voznim parkom punog opsega poput LBSE – FM neće samo pronaći Vaša vozila već će Vam pružiti i sredstva da se brinete o svojem voznom parku. Možete prepustiti aplikaciji za upravljanje voznim parkom da se brine o kilometraži i da Vas obavijesti o tome kada Vaša vozila trebaju ići na servis.

Ali budući da GPS tehnologija svakim danom postaje sve manja njome se može pratiti i ostalo a ne samo vozila. S druge strane za praćenje Vaše imovine može se upotrebljavati i drugo, a ne samo GPS. Za praćenje objekata mogu se upotrebljavati i pozicionirajući mobilni telefoni i RFID tehnologija.

A s aplikacijama za isporuku karata baziranim na Internetu Vaša imovina može se pratiti bez obzira na to gdje se nalazi ona i gdje se nalazite Vi.

Molimo Vas da nam se javite za dodatne informacije vezane uz praćenje objekata.